Ik ben Nila Gulizia, 39 jaar, moeder van een prachtige dochter van 8 én…levensgenieter! Na een aantal jaren gewerkt te hebben als gezinsbegeleider en als ondersteuner op een orthopedagogisch dagcentrum heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen. Om mijn kennis van de ontwikkeling van het kind te vergroten heb ik de HBO opleiding tot Kindercoach gevolgd en met succes afgerond en vrij snel hierna startte ik mijn eigen praktijk Kinder- en Gezinscoach Nila.
Daarnaast heb ik de opleiding tot KIES omgangsbegeleider afgerond en reeds ook tot Opvoedopsteller.

Tijdens mijn opleidingen, werkervaring en levenservaring heb ik de ruimte gekregen om te leren, te ontwikkelen en te groeien. Het geeft mij veel voldoening een bijdrage te kunnen leveren aan hen die hierbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Mijn nieuwsgierigheid maakt dat ik blijf zoeken naar wat er is en wat (anders) kan.
Mijn betrokkenheid maakt dat ik jou blijf motiveren.

Als jouw coach ga ik samen met je op zoek naar jouw kwaliteiten en talenten en help ik jou deze in te zetten!

De antwoorden waar wij naar op zoek zijn dragen wij mee, in ons zelf…

 

Wil je weten wat cliënten over mij zeggen? Klik dan hier 😉

 

Succesvol afgeronde opleidingen:

  • HBO Kindercoaching (SHO registered)
    ATMA Instituut te Amersfoort
  • KIES omgangsbegeleider
    Expertisecentrum Kind en Scheiding te Boxtel
  • Individueel Opvoedopsteller (geregistreerd: ABvC, SKB, NBVH, SKJ )
    Praktijk voor Kwaliteitsopvoeding te Hoevelaken