Over mij als coach,

“Onze zoon heeft meer zelfvertrouwen gekregen en durft eerder te zeggen waar hij last van heeft. Je bent echt een hele fijne duidelijke kindercoach en wij hebben met jou echt al heel veel bereikt in korte tijd!”
(Moeder van zoontje 6 jr)

 

“Je was aardig en open tegen mijn dochter (en ons), maar ook direct wanneer het nodig was. Ook vond ik het heel mooi en goed dat je bij de mensen/kinderen thuis komt, dit geeft zeker de kinderen een veilig gevoel.”
“Ze is lief met kinderen, maar niet betuttelend. Ze spreekt kinderen, indien nodig, ook “direct” aan op bijvoorbeeld hun eigen verantwoordelijkheden. Mijn dochter heeft, in korte tijd, veel aan haar begeleiding gehad!”

(Vader van dochter 15 jr)

 

“Tijdens mijn gesprekken heb ik Nila ervaren als een begripvolle vrouw, mijn verhaal werd begrepen en dit vond ik erg fijn.
Door een aantal oefeningen ben ik dieper over mijzelf na gaan denken en dit heeft mij mede geholpen te kiezen voor de opleiding die ik nu
doe.”
(Man, 20 jr)

 

“Ik heb jou als coach als heel prettig ervaren. Ik moest voor het toelaten van een coach in mijn gezin eerst een drempel over, met als reden dat je niet weet wie je toelaat in je gezin. Vanaf ons eerste contact voelde het OK, voor mij. Ik kreeg een luisterend oor, in plaats van goed bedoelde tips van familie en vrienden, onbewust was ik daar aan toe.”
De kinderen voelden zich ook direct op hun gemak bij jou, ze keken zelfs uit naar de contactmomenten.
Doordat jij mijn kinderen begeleidde/ ondersteunde in hun rouwproces kwam ik eindelijk toe aan mijn rouwproces en rust.

Heel erg bedankt voor de begeleiding en de rust die je terug hebt gebracht in mijn gezin.”
(Moeder van 3: 8, 4 en 2 jaar)

 

Na de scheiding merkte ik dat mijn dochter vastliep. Ze was aan het vluchten en gaf zichzelf niet de kans om verdriet te hebben. Dit ging niet goed en we besloten om een coachingstraject in te gaan met Nila.

Nila wist gelijk de vinger op de zere plek te leggen en dat gaf vertrouwen. Na een aantal gesprekken zag ik dat mijn dochter weer meer lucht kreeg en weer begon te genieten en te stralen.

Het traject is nu afgerond maar mijn dochter heeft altijd de mogelijkheid om weer contact op te nemen, dat geeft een stukje zekerheid.
(Moeder van dochter 16 jr)

 

Over mij als opvoedopsteller,

“Onlangs was ik bij Nila voor een opvoedopstelling. Nila is allereerst een hele prettige coach om mee te werken. Je voelt je bij haar op je gemak en zij straalt betrouwbaarheid uit. Door de opvoedopstelling heb ik inzichten gekregen. Onder andere dat ik mijn kinderen meer mag loslaten. Hoe moeilijk dat ook ter plekke nog voelde, ik besefte wel dat dit beter is. Ook om hen zelf de wereld te laten verkennen. Nu enkele weken later probeer ik dat meer toe te passen en merk ik bijvoorbeeld dat zij zaken sneller zelf oplossen. En dat gaat dan ook prima. Dit vertrouwen kan ik ze geven. Verder geef ik richting mijn kinderen (en daarmee ook mezelf) beter grenzen aan. Zij luisteren nu beter want voelen aan dat ik het meen, er is minder discussie en een betere sfeer. Kortom, ik ben heel blij met het resultaat.”
(Vrouw 40, moeder van 2)